ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στείλτε μας τις έρευνες σας, τις απόψεις σας ή ότι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση toxrisimo.wordpress@gmail.com

Μην ξεχάσετε να επισημάνετε αν επιθυμείτε δημοσίευση της επικοινωνίας ή / και των στοιχείων σας.

Η χρήση της Ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είναι ελεύθερη προς όλους. Κάθε υλικό που αποστέλλεται σε αυτή, τίθεται αυτόματα στη διάθεση της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε χρήση, με ηθική δέσμευση την αναφορά σε πηγή ή συγγραφέα, εκτός εάν ο αποστολέας επιθυμεί ανωνυμία. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν ισχύουν από τη στιγμή που γίνεται χρήση της ανωτέρω διεύθυνσης.

Η επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της παρούσας ιστοσελίδας είναι toxrisimo.wordpress.com

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται στους επισκέπτες στο toxrisimo.wordpress.com,δεν  αποτελούν σε καμιά περίπτωση άμεσα ή έμμεσα συμβουλή, προτροπή ή παρότρυνση για την διενέργεια ή μη οποιασδήποτε πράξης. Συνεπώς, οι επισκέπτες οφείλουν να αξιολογούν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργούν βάσει της ιδιωτικής τους βούλησης, χωρίς η ιστοσελίδα να φέρει καμία ευθύνη.

Το toxrisimo.wordpress.com, δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άρθρων και των σχολίων συγγραφέων και σχολιαστών ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω  «συνδέσμων » οποιασδήποτε μορφής, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητα και την ποιότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε, ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των επισκεπτών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε ή συμβατική σχέση μαζί του.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του toxrisimo.wordpress.com και κάθε ενδεχόμενη τροποποίησή τους διέπονται από το Αμερικανικό Δίκαιο. Η φιλοξενία της ιστοσελίδας γίνεται σε Servers (Εξυπηρετητές), στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Βενεζουέλα και σε άλλες χώρες εκτός ΕΕ, με απόλυτη ευθύνη και κρίση της wordpress.

Η διεύθυνση επικοινωνίας όπως και οι φόρμες εισαγωγής σχολίων είναι στην απόλυτη διάθεση οποιουδήποτε, ιδιαίτερα όποιων θεωρούν ότι θίγονται από αναρτήσεις ή σχόλια που βρίσκονται στην ιστοσελίδα. Κάθε ένσταση, διαφωνία ή διεκδίκηση γίνεται απολύτως σεβαστή και χρήζει άμεσης προτεραιότητας και προσοχής.

For your articles, opinions or anything you might want to share with us, mail to toxrisimo.wordpress@gmail.com

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: