ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Στο άρθρο μου : ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ, ΑΛΛΑ… (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ) 26-05-11, είχα συμπεριλάβει και ένα Mail που είχα στείλει σε φίλους, πριν φτιάξω το Blog. Στο Mail αυτό, ανάμεσα στα υπόλοιπα, είχα κάνει και την εξής πρόταση, η οποία μου φαίνεται περισσότερο επίκαιρη από ποτέ, αφού πάλι έχουμε πρόβλημα και μάλιστα εντονότατο με τα σκουπίδια. Ήταν η παρακάτω :

‘’Όσοι περισσότεροι νοιώσουν σαν εμένα και τους υπόλοιπους πιο πάνω και ψάχνουν να βρουν σημεία που τους ενώνουν με κάποια άλλη ομάδα και όχι σημεία που τους χωρίζουν, τόσο τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν θα μας βρίσκουν πιο συχνά μπροστά τους, στη Βουλή, στην καθημερινή τους ζωή, στη διασκέδασή τους, παντού. Τότε θα γίνουμε ο εφιάλτης τους, ο φόβος τους, η ανησυχία τους.

Τότε ίσως αλλάξουν και σταματήσουν να μας προδίδουν κάθε μέρα και κάθε ώρα σε ότι κι αν κάνουν.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ : Εδώ και εβδομάδες μας έχουν αφήσει με τα σκουπίδια στους δρόμους της Αττικής. Έρχονται Χριστούγεννα και αυτούς δεν τους νοιάζει. Έκριναν σκόπιμο να προσπαθήσουν να κάνουν εκεί οικονομία, παίζοντας με την υγεία μας. Κάποια μέρα, να πάρουμε όλοι από μια σακούλα σκουπιδιών και να πάμε να τις αφήσουμε μπροστά στο σπίτι που ενοικίασαν οι της «Τρόϊκας» ή μπροστά στο σπίτι κάποιου από τους Βουλευτές, δεν με απασχολεί ποιού Κόμματος θα είναι ή ακόμα και μπροστά στην είσοδο της Βουλής, απλά και ειρηνικά, να δούμε θα τους αρέσει ;;’’

One Response to ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

  1. Παράθεμα: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ Σ ΚΟΥΠΙΔΙΩΝ « www.olympia.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: