PROJECT BLUE BEAM-ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

PROJECT BLUE BEAM-ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ

 Στην παραπάνω σελίδα του Ιστολογίου μου, θα βρείτε συγκεντρωμένα και όσο το δυνατόν πιο ταξινομημένα, διάφορα άρθρα, βίντεο, κείμενα, που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν θεωρώ πως υπάρχουν τα πάντα, άλλωστε αυτό θα ήταν αδύνατο να γίνει, υπάρχει όμως αρκετό υλικό για κάποιον που τώρα ξεκινά να αναζητά απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματά του. Θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει και σαν σημείο αναφοράς, σαν ”μπούσουλας” για περισσότερη αναζήτηση από κάποιον που το επιθυμεί.

Η σελίδα αυτή, όπως και οι υπόλοιπες που σκοπεύω να αναρτήσω με την πάροδο του χρόνου, θα ανανεώνεται όσο τακτικότερα γίνεται, με καινούργιο υλικό. Για το λόγο αυτό, στην αρχή της θα υπάρχει και ένα Update μαζί με μια ημερομηνία, για να μπορεί κάποιος που την είχε επισκεφθεί παλιότερα, να βλέπει εύκολα αν έχει προστεθεί κάτι καινούργιο.

Τέλος, σκοπός μου είναι να υπάρχει κι ένα αρχείο, δεν ξέρω σε τί μορφή ακόμα, το οποίο να μπορεί να κατεβάσει κάποιος και πλέον όλο αυτό το υλικό, να μπορεί να το εισάγει στα Favorites – Αγαπημένα του Περιηγητή του στον Παγκόσμιο Ιστό.

Περιμένω προτάσεις και σχόλια, καθώς επίσης και υλικό που θα μπορούσα να προσθέσω σε αυτή τη θεματική σελίδα, όπως και στις υπόλοιπες. Θα παρακαλούσα, το υλικό να είναι στη μορφή του υπολοίπου υλικού, ώστε να είναι πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο για μένα να το προσθέσω (ο Τίτλος με κεφαλαία, σε παρένθεση η Πηγή με κεφαλαία, η Ημερομηνία και φυσικά ο Σύνδεσμος / το Link / η Διαδρομή).

Ελπίζω να φανεί χρήσιμη η προσπάθεια αυτή, τουλάχιστον σε κάποιους από εσάς.

Σχολιάστε