ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ…

…εκτός αν η Ελλάδα γίνει καλό παιδί και προσαρμοστεί άνευ κιχ στο άρμα των ΗΠΑ, του κ. Ομπάμα!

Έχουμε λοιπόν παίδες και λέμε!

Το 1994, ο δόκτωρ George Friedman (μάλλον θα είναι συγγενής του άλλου Friedman που καθιέρωσε την περιβόητη » Η θεωρία του Σοκ» http://hopedies.pblogs.gr/2008/08/chicago-boys-h-thewria-toy-sok.html) ίδρυσε το τρομερό και φοβερό Ινστιτούτο «Strategic Forecasting (Stratfor), δηλαδή Στρατηγική Πρόγνωση. Οι διεθνείς αναλυτές χαρακτηρίζουν το Ινστιτούτο «σκιώδη CIA» και το καταπληκτικό είναι ότι στα 16 χρόνια που υπάρχει δεν υπήρξε μια φορά που να μην έπεσε μέσα για το τι επρόκειτο να συμβεί σε διάφορες περιοχές του Κόσμου.

Κυβερνήσεις, οι 500 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου πληρώνουν αδρά (ετήσια συνδρομή 40.000 δολάρια) και θεωρούν τις προβλέψεις του Ινστιτούτου ως θέσφατα.

Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου είναι ο κ. Fred Burton, πρώην ειδικός πράκτορας στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οι 70 περίπου αναλυτές του προέρχονται όλοι από το Στεητ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, τη CIA, το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ, καθώς και άλλοι ερευνητές άλλων χώρων, που δίνουν πληροφορίες και κάνουν αναλύσεις για συγκεκριμένες χώρες και συγκεκριμένα προβλήματα, χωρίς να γνωρίζουν όλη την εικόνα του πάζλ!!!!! (Καταλαβαίνετε λοιπόν ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτών των αναλύσεων!

Ο ιδρυτής του Ινστιτούτου George Friedman θεωρείται όχι μόνο κορυφαίος πολιτικός αναλυτής, αλλά ένας σύγχρονος Νοστράδαμος, αφού ό,τι έχει πει, πραγματοποιήθηκε.

 Τι λέει λοιπόν σήμερα αυτή η «σκιώδης CIA» για την πατρίδα μας;

«Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα χρεοκοπήσουμε, θα καταρρεύσουμε, θα βγούμε από την ευρωζώνη και θα χάσουμε το Αιγαίο από τους Τούρκους!»

Πίσω από αυτήν την ζοφερή προοπτική κρύβεται το άθλιο «τσιτάτο» του Μπους: «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας»!!! Σύνθημα, που ο κ. Ομπάμα ακολουθεί κατά κράτος. Και το μήνυμα που το Stratfor μας στέλνει με το πιο πάνω, είναι ούτε λίγο ούτε πολύ: προσέξτε, για να έχετε θέση στο άρμα της «φιλίας μας (δηλαδή των δουλικών υπηκόων μας) θα πρέπει να συμμορφωθείτε με τις επιταγές μας.

 Κι έτσι φίλτατοι ο κ. G.Jef. Papandreou, πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός (με τη βοήθεια της θεωρίας του ¨Σοκ»), έδωσε τον όρκο υποταγής στον κ. Ομπάμα. Και ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη πέθανε πριν καν γεννηθεί. (Ποιος ξέρει τι θα επακολουθήσει, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον πέρα του Ατλαντικού εφέντη!)

 Όσον αφορά δε τον κ. George Fridman διετύπωσε τις προβλέψεις του και για τα επόμενα 100 χρόνια.

Πως είπατε;; Τι προβλέπει για μας;; Δεν είδα να γράφει τίποτα. Εμείς αδέλφια δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά «μυξ (μύγα)σε κέρατο βοός».

 Το αν θα υπάρχουμε ως χώρα μετά από 100 χρόνια;;; Για να δούμε αν θα υπάρχουμε μετά από τρία χρόνια!!!!!

  (Οι πληροφορίες είναι από το «ΠΟΝΤΙΚΙ» της Πέμπτης 8-7-2010. Διαβάστε το. Έχει εκπληκτική ύλη. Και μιλάει για πράγματα που όλοι οι άλλοι αποσιωπούν)

 Κι αν θέλετε να μάθετε τι λέει το Stratfor για την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα και τα «φούμαρα» που είπε στον κ. Παπανδρέου, διαβάστε εδώ και θαυμάστε!!   http://www.euaclan.org/2010/05/Γεωστρατηγική-ανάλυση-Ελλάδας-εν-ετη-201/

ΠΗΓΗ : ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ… (ΚΑΡΦΙΤΣΑ) 09-07-10

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: