ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΙΣ 26-06-11;

(Και μια Θεωρία Συνωμοσίας…)

 

Αν μπορεί κάποιος με γνώσεις Ευρωπαϊκού Δικαίου, ας μας ενημερώσει για το αν αληθεύουν τα όσα αναφέρονται στο παρακάτω απόσπασμα. Γιατί αν όντως ισχύουν, νομίζω πως οι Αγανακτισμένοι Έλληνες και οι “300 Έλληνες” και όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να φωνάξουμε και για αυτό το θέμα στις πλατείες. Φοβάμαι μήπως είναι ήδη αργά βέβαια… Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τώρα που έσφιξαν οι κώ…οι, θυμήθηκε ο ΓΑΠ το Δημοψήφισμα;

Μήπως για το λόγο αυτό εφαρμόζουν εδώ και ένα χρόνο το Δόγμα του Σοκ (ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ – ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ (ΕΠΙΚΑΙΡΑ) 15-11-10) στην Ελλάδα πρώτα, αλλά και στα υπόλοιπα PIIGS, ώστε πάνω στο σάστισμα, να μην ασχολούμαστε με το χειρότερο που μας ετοιμάζουν;

 

Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο: Η ημέρα της 26.6.2011 είναι νομικά η μέρα ορόσημο για την νομική υπόσταση της ΕΕ.  Αυτό σημαίνει πως όλα τα δικαιώματα των κρατών και των λαών των πολιτών της ΕΕ χάνουν την ισχύ τους! H πλήρως ιδιωτικού δικαίου ΕΕ θα είναι τότε κυρίαρχος υπαράνω όλων των κρατών της ΕΕ και των πολιτών τους όπως και κάθε αγαθού!

Όποιος έχει ασχοληθεί με τη συνθήκη της Λισαβόνας γνωρίζει ποιό ύπουλο κατασκεύασμα έχει προτετοιμαστεί και τίθεται σε ισχύ στις 26.6.2011, ωστόσο ΜΟΝΟ εάν παραιτηθούμε της εθνικής κυριαρχίας μας. Τότε η Συνθηκη της Λισαβόνας θα αποτελέσει το Σύνταγμα όλων των κρατών της ΕΕ. 

Ένα τέτοιο σιωπηλό «πέρασμα», μια σιωπηλή αποδοχή της συνθήκης από τα κράτη της ΕΕ έχει γίνει πιθανή διότι αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε μια ελεύθερη από νόμους, ή άνευ νόμους κατάσταση. Μετά την εκπλήρωση όλων των δεσμεύσεων για πληρωμή των επιδιορθώσεων των καταστροφών που προκλήθηκαν μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, έχουν λήξει όλα τα συμβόλαια – ακόμη και το Αυστριακό Κρατικό Συμβόλαιο (Συνθήκη ύπαρξης κράτους? – Αν είναι έτσι η Ελλάδα που δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα της αποζημίωσης είναι η μόνη που θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος? Είναι πολύ να θεωρήσουμε πως γι΄αυτό δεχόμαστε πρώτοι την πλήρη καταστροφή εκ των έσω???).  

Εντός αυτού του νομοθετικού ελλείμματος επιθυμεί τώρα η ΕΕ να τοποθετήσει τις ιδιωτικού δικαίου απαιτήσεις της και ήδη έχει περάσει εντός όλων των κρατών μελών της τεράστιες νομοθετικές αλλαγές ιδιωτικού τύπου.  Εάν καταφέρει κάτι τέτοιο η ΕΕ, τότε θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο φέουδο-κράτος που θα βρίσκεται υπό την κυριαρχία του Ευρωπαϊκού συμβουλίου μέσω της Συνθήκης της Λισαβόνας. Σε αυτή τη Συνθήκη δεν έχει κανένας Ευρωπαίος εθνικά δικαιώματα!!!  

 

Εμείς οι άνθρωποι-λαοί πρέπει γραπτώς να απαιτήσουμε την εθνική κυριαρχία μας που απορρέει από το Διεθνές Δίκαιο και να στείλουμε ανάλογα γραπτά αιτήματα σε κυβερνητικές υπηρεσίες, υπουργεία κτλ και τους Προέδρους των κρατών μας απαιτώντας εκ νέου την εθνική κυριαρχία μας, ΠΡΙΝ από τις 26.6.2011 (καλύτερα ακόμη πριν τις 11.6.2011) και όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ »ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ» ΑΛΑ 9-11 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΕΟΥΔΟ-ΕΕ; (ΤΟΞΟΤΗΣ) 03-06-11

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: